CLAAS Konferencia Nap

Hosszú évtizedekre nyúlik vissza a CLAAS Konferencia Nap, mely 2-3 évente kerül megrendezésre. Ezen napon a CLAAS hazai és külföldi szakemberei egy-egy aktuális témát ölelnek fel és járnak körbe az egyetem munkatársaival közösen. A cél, hogy a legújabb trendeket, technológiákat megismertessék az egyetemistákkal, felhívják figyelmüket a szakma szépségeire, kihívásaira.

A 19. CLAAS Konferencia Nap 2021. március 3-án, 10.00-12.00 került megrendezésre, virtuális konferencia formájában.

Kiemelt témája:

Hogyan támogatják a CLAAS újításai az élelmiszer-ellátási láncot.

2021.03.03.

CLAAS Konferencia Nap 2021

Az immár több évtizedes múltra visszatekintő CLAAS Konferencia Nap a mezőgépészet iránt érdeklődő egyetemisták és szakemberek számára nyújt lehetőséget az iparág újdonságainak, aktuális trendjeinek, irányvonalainak megismerésére.

Hagyományosan hazai és nemzetközi előadók részvételével került megrendezésre az esemény.

A CLAAS Hungária Kft 19. alkalommal, ezúttal digitális formában rendezte meg a CLAAS Konferencia Napot, melyre mintegy 300 szakember, újságíró, egyetemi oktató és hallgató jelentkezett be.

A Konferencia fő témája az élelmiszerellátási lánc változása és jövőbeni kilátásai voltak.

A CLAAS szakértői olyan témákat érintettek, mint az ázsiai piac növekedésének kérdése, a digitalizáció jelentősége és a gépgyártás logisztikai feladatai. Emellett a CLAAS gépek magyarországi forgalmazója, az AXIÁL Kft képviselője a vevőszolgálat kihívásaiba, egy magyarországi termelő pedig a gazdaság mindennapjaiba nyújtottak betekintést.

A CLAAS nemzetközi szinten jelen van, így értesülhetünk az aktuális élelmezési kérdésekről világszerte, és persze a CLAAS rájuk adott gépészeti válaszairól.

Az előadások között kvízjátékokat kínáltak a szervezők, és kérdéseket is tehettek fel a résztvevők, akik közül a legaktívabbak és legszerencsésebbek a megszerzett ismeretek mellett CLAAS-os ajándékcsomagokkal is gazdagabbak lettek. A Konferencia eseményei és témái valós időben öltöttek testet a közvetítés hátterében folyamatosan dolgozó történetrajzoló keze alatt.

A CLAAS Hungária Kft. számára fontos, hogy az egyetemisták már tanulmányaik közben valós és aktuális információkhoz jussanak a mezőgépészetben jellemző irányvonalak és újdonságok terén. A jelen fiataljai jelentik a jövőt számunkra, az új generáció által alkotott értékek fognak hozzájárulni a világ élhetővé tételéhez.

A nap programja itt található

Az egyik legemlékezetesebb konferencia 2008. márciusában volt, amikor Helmut Claas úr, a CLAAS Csoport tulajdonosa Prof. Lehoczky kitüntetést vehetett át az egyetem vezetőségétől.

CLAAS Konferencia Nap

CLAAS Konferencia Nap, csütörtök 2019.03.21.