Felhasználási feltételek a CLAAS KGaA mbH honlapján

A CLAAS Hungária Kft. minden jogot fenntart a honlapon található szövegekre, képekre, animációkra, video tartalomra, hang tartalomra és grafikára, valamint azok elrendezésére a honlapon. Minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll vagy szabadalmi jogok védik, és tilos azokat használni, másolni, terjeszteni vagy átalakítani, harmadik fél számára átadni, vagy kereskedelmi célra felhasználni. A CLAAS logó, márkanév, feliratok és emblémák lajstromozott védjegyek, amelyeket a CLAAS KGaA kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül tilos reklám célokra, vagy információk megosztására a nyilvánosság számára felhasználni.

A CLAAS honlapot a lehető legnagyobb gondossággal állították elő. Azonban a CLAAS nem vállal felelősséget a megadott adatok érvényességéért, helyességéért vagy pontosságáért. Továbbá, a CLAAS nem tehető felelőssé semmilyen kárért, akár közvetlenül, akár közvetve a honlap használatára vonatkozóan.

A CLAAS honlapon a könnyebb használat érdekében más gyártók honlap elérhetősége is megjelenik. Azonban a CLAAS nem vállal felelősséget ezen honlapok tartalmáért. A hivatkozások nem jelentenek referenciát az adott honlapon szereplő információkért és szolgáltatásokért. A hivatkozások aktiválása teljes mértékben a felhasználó felelőssége.

Nincs szerződéses vagy egyéb kapcsolat a CLAAS Hungária Kft. és a felhasználó között. A CLAAS fenntartja a jogot a honlap tartalmi vagy formai változtatásáért és ez okból kifolyólag bármikor megszüntetheti a szolgáltatást.

A CLAAS weblapon történő adatszolgáltatás teljes mértékben önkéntes. A felhasználó által megadott adatokat bizalmasan kezeljük és kizárólag az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezeljük.