2020.03.01.

Új ügyvezetés a CLAAS Hungária Kft.-nél

Szenn Gábor több, mint két évtizedes pénzügyi múlttal került a vállalat élére, mint Andreas Szakácsi ügyvezető új társa, és az üzleti adminisztrációért felel. Tapasztalatait elsősorban multinacionális gyártóvállalatoknál szerezte. A törökszentmiklósi üzem az első munkahelye, amely családi tulajdonban van.

„Nagy kihívás nekem ez a pozíció, de dolgoztam már a legtöbb részterületen, amelyet most irányítok. Már mikor csatlakoztam a vállalathoz, érzékeltem, milyen professzionális a műszaki terület vezetése, ezért még inkább szeretném, ha az én eredményeim is hasonlóan alakulnának. Célom kialakítani egy olyan fórumot, ahol át tudjuk beszélni, meg tudjuk vitatni a kérdéseket, új nézőpontból megközelítve a folyamatainkat” – mondta az új ügyvezető.

„A CLAAS-nál nagyon fontosak a hagyományaink és munkatársaink. Tradicionális értékekre épülő modern vállalat vagyunk. Újonnan felvett kollégáink biztosan kellő szakmai tudásúak és készségesek, vallják vállaltunk értékeit, miközben teljesen új nézőpontot, ötleteket, koncepciókat hoznak rendszerünkbe. Biztos vagyok, hogy új ügyvezető társammal jól tudunk majd együtt dolgozni” – hangsúlyozta Andreas Szakácsi ügyvezető igazgató és szóvivő, aki már több, mint tíz éve irányítja a gyárat, a termelést és a közvetlenül támogató folyamatokat.