2022. márc. 24.

„Jó ügy támogatása” – a törökszentmiklósi civil szervezetek tevékenységének segítése

A CLAAS Hungária Kft. immár 25 éve jelentős szerepet vállal Törökszentmiklós társadalmi életében és a régió fejlődésében. A vállalat hatodik éve támogatja azzal a lehetőséggel a helyi civil szervezeteket, hogy a helyi iparűzési adójának 1%-át dolgozói által megszavazott és kiválasztott civil szervezetek részére juttatja el.

A dolgozói körben megrendezett szavazás révén biztosan olyan szervezetek kapják a támogatást, melyek a CLAAS dolgozói számára értéket képviselnek, fontosak nekik és családjuknak. A CLAAS így felelősen része Törökszentmiklós város közösségének, mely kulcsfontosságú egy családi vállalkozás esetében.

A rendezvényen Andreas Szakácsi és Szenn Gábor ügyvezetők adták át a támogatásról szóló okleveleket a civil szervezetek képviselőinek.

A vállalat több szempontból is fontosnak tartja, hogy saját fejlődésével párhuzamosan a helyi civil szervezetek is fennmaradjanak és fejlődjenek.  A CLAAS Hungária Kft. mindig nagy hangsúlyt fektetett a dolgozóik és családjaik egészségének megőrzésére és fejlesztésére. Ugyanakkor a cég elkötelezett dolgozói szabad idejének tartalmas eltöltését támogató szervezetek működésének segítése, valamint kiemelten fontos a következő nemzedék képzésének szponzorálása mellett a művészet és a kultúra támogatása is.

Ebben az évben összesen hat civil szervezet működésének költségeihez tudott a CLAAS hozzájárulni:

  • Törökszentmiklósi Mentőalapítvány
  • Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete Törökszentmiklós
  • Törökszentmiklósi Óvodák Egyesülete
  • Miklós Néptáncegyüttes
  • Kodály Zoltán Zeneiskolai Alapítvány
  • Lábassy János Ipar és Gyártörténeti Alapítvány

A CLAAS Hungária számára kiemelten fontos a jó kapcsolat és a hatékony együttműködés elősegítése a helyi társadalom számára értéket hordozó civil szervezetekkel. Hiszen együtt lehetőség van nagyobb léptékben gondolkodni, megőrizni a stabilitást, és kapcsolódni a jó ügy érdekében.