2023.04.06.

„Jó ügy támogatás”- a CLAAS Hungária Kft. dolgozói ismét szavaztak a helyi civil- és sportszervezetek támogatásáról

2023-ban immáron 7. alkalommal került megszervezésre a „Jó ügy támogatás” kampány, mely során közel 30 helyi civil- és sportszervezet közül választhattak a dolgozók a szavazás során.

A CLAAS Hungária Kft. több mint 25 éve meghatározó szerepet tölt be Törökszentmiklós és a térség gazdasági életében. A cég nemrég elnyerte „Az év vállalkozása” címet 2021-es gazdasági teljesítményéért és továbbra is a TOP 10 vállalat között helyezkedik el a megyei rangsorban.

A gazdasági tevékenysége mellett kiemelt figyelmet fordít a munkavállalók és családtagjaik egészségének megőrzésére, különböző szabadidős tevékenységek, programok szervezésével, melyben együttműködik a helyi önkormányzattal, valamint civil szervezetekkel.

2023-ban immáron 7. alkalommal került megszervezésre a „Jó ügy támogatás” kampány, mely során közel 30 helyi civil- és sportszervezet közül választhattak a dolgozók a szavazás során. A CLAAS Hungária Kft. számára továbbra is fontos szempont, hogy a dolgozók döntsenek az Iparűzési adó 1 %-nak odaítéléséről, hiszen így olyan közösségek részesülnek a támogatásból, akik saját, illetve családtagjaik számára fontosak, kiemelt értékkel bírnak.

Andreas Szakácsi ügyvezető köszöntőjében hangsúlyozta: “Jó érzés számunkra, hogy ebben a nehéz időszakban is tudjuk támogatni Önöket, akik nemcsak Törökszentmiklós város, de a dolgozók életében is fontos szerepet játszanak.”

“A programunk ezért is különösen egyedi, mert nálunk a dolgozók döntenek arról, hogy melyik szervezet részére ajánljuk fel az adó 1 %-át. Idei évben a kollégák 86%-a tette le voksát az önszerveződő egyesületek, szervezetek mellett.” – emelte ki Szenn Gábor ügyvezető.

A szavazatok alapján az idei évben az alábbi szervezetek részesültek a támogatásból:

Civil szervezetek:

  • Törökszentmiklósi Mentőalapítvány
  • Magyar Vöröskereszt Törökszentmiklós
  • Óvodák Egyesülete


Sportszervezetek:

  • CLAAS Hungária VTSK
  • Törökszentmiklósi Székács Kézilabda Egyesület
  • Törökszentmiklósi Football Club