2023.01.24.

“Az év vállalkozása” díjban részesült a CLAAS Hungária Kft.

A hivatalos díjátadóra január 19-én, a megyei TOP 50 vállalkozásról készült kiadvány ünnepélyes bemutatója során került sor, ahol Andreas Szakácsi ügyvezető és Kaposvári Anna HR vezető vették át a díjat. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a NAV Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Adó és Vámigazgatósága ebben az évben is rangsorolta az elért gazdasági eredmények alapján a társas vállalkozásokat. 

Idén immár huszonhatodik alkalommal jelent meg a térség gazdasági helyzetét elemző TOP 50 kiadvány. A kiadvány bemutatására ünnepélyes keretek között január 19-én került sor a Vármegyeháza dísztermében.

A rendezvényen átadták „Az év vállalkozása“ díjakat is. A 2021-es gazdasági év teljesítménye alapján – elsősorban a 3,4 millió euro értékű, a szerelde és a központi raktárépület bővítését magában foglaló „Fit for Future“ beruházásnak köszönhetően –  a több mint 2 évtizedes múlttal rendelkező CLAAS Hungária Kft. is elismerésben részesült.  Míg cégünk 2019-ben a vármegye TOP 50 vállalkozásának rangsorában a 7. helyet foglalta el, 2020-ban már 6., 2021-ben pedig az 5. helyre került.  Ez is jól mutatja a folyamatos fejlődést, az infrastrukturális fejlesztések mellett a termelési, szállítói folyamatok is modernizálásra kerültek. A dolgozói létszám jelenleg közel 900 fő. 

A „2021. év vállalkozása“ díjat a cég ügyvezetője, Andreas Szakácsi és Kaposvári Anna, HR vezető vették át Dr. Sziráki Andrástól, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől. , Dr. Berkó Attila főispántól, valamint Hubai Imre a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat elnökétől.