2021.07.15.

Gyárlátogatáson voltak a CLAAS Hungária mentorált cégeinek képviselői

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram azzal a céllal indult, hogy gyakorlati tudásmegosztással támogassa a magyar kis- és középvállalkozások fejlődését.

A program keretében a térségben lévő mentorált vállalkozások közelebbről megismerhetik folyamatainkat, vállalatunk működését és iránymutatásunk által értékes tapasztalatokat szerezhetnek. Az összesen 11 alkalomból álló programcsomag része két csapatépítő foglalkozás, nyolc interaktív csoportos mentorálás és egy fejlesztési terv kiértékelő megbeszélés.  A programban való részvétel részünkről a társadalmi felelősségvállalás egyik alappillére, fontos cél, hogy erősödjön a vállalkozói tudatosság a régióban. A közel egy éves projekt végéhez közeledve a mentorált cégek képviselői helyszíni látogatást tettek üzemünkben, hogy a termelési és termeléslogisztikai folyamatainkat gyakorlatban is megismerjék.

„A gyárlátogatás során elhangzottak remekül visszatükrözték a korábbi mentorálási alkalmak termelésmenedzsment területét érintő ismeretanyagát. Óriási előnyt jelent a mentorált cégeknek, hogy a gyakorlatban is beleláthatnak a CLAAS Hungária működésébe, és lehetőségük van személyes kapcsolatkialakítására is” – emelte ki a gyárlátogatás során Bartus-Istenes Ágnes a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei programkoordinátora.