2019.05.14.

Kiemelkedő újítás termékdíjat kapott a CONVIO Flex Draper vágóasztal

A CONVIO vágóasztal elnyerte az Amerikai Mezőgazdasági és Biológiai Mérnökök Társaságának tetszését is, jelentette be Maury Salz, a CLAAS Omaha Inc. Mérnökség Ügyvezető Igazgatója a CLAAS Hungária Kft szokásos havi vezetőségi tájékoztatóján.

Mivel a CONVIO vágóasztalok fejlesztésének központja Magyarország volt és gyártásuk is teljes mértékben a törökszentmiklósi gyárban történt, Maury Salz úr örömmel osztotta meg a díjat a CLAAS Hungária Kft-vel és adta át Andreas Szakácsi úrnak, a CLH ügyvezető szóvivőjének az elismerést megtestesítő plakettet. Majd kacsintva hozzáfűzte, hogy a CLAAS Omaha külön köszöni a precízen leszállított CONVIO asztalokat.

Az Amerikai Mezőgazdasági és Biológiai Mérnökök Társasága (ASABE) egy nemzetközi tudományos és oktatási szervezet, amely a mezőgazdasági, élelmiszer- és biológiai rendszerekre vonatkozó mérnöki fejlesztésekkel foglalkozik.

Az ASABE az AE50 díjjal a mezőgazdasági, élelmiszer- és biológiai rendszerek területén elért kiemelkedő termékinnovációkat jutalmazza. Így a CONVIO vágóasztal egy teljes független szakmai szervezettől kapott elismerést, melyre méltán lehetünk büszkék.